Gode grunde til at drikke kaffe
Forskning tyder på at kaffen har flere sundhedsmæssige fordele. Husk dog at begrænse det daglige indtag til fem-seks kopper, og undlad at tilsætte sukker og fed mælk, der forvandler den sorte drik til en kaloriebombe. Her er nogle gode grunde til af drikke kaffe.

Bedre præstation
Kaffe jager trætheden væk og kickstarter vores hjerneceller, så vi tænker klarere. Det skyldes indholdet af koffein, der øger hjernens energiomsætning og forhøjer koncentrationen af signalstofferne, dopamin og serotonin, i det centrale nervesystem. Vi præsterer således – i alt fald kortvarigt – mere, og samtidig laver vi færre fejl.

Positiv effekt på kredsløbet
Koffeinen i kaffe har en positiv effekt på kredsløbet.

Modvirker alvorlige sygdomme
Forskning tyder på, at kaffe kan modvirker så alvorlige sygdomme som galdesten, alzheimers, parkinsons og en række kræftformer – blandt andet tyktarmskræft.

Nedsætter risikoen for type 2 diabetes
Drikker du op til seks kopper kaffe om dagen, nedsætter du risikoen for at udvikle type 2 diabetes med op til 30 procent. Kaffen forbedrer ligefrem insulinfølsomheden.

Hold den slanke linje
Koffeinen i kaffe dæmper følelsen af sult og øger kroppens forbrænding. Regn dog ikke med et større vægttab alene ved at drikke kaffe. Og husk, at så snart der hældes mælk eller sukker i kaffen, så kan det påvirke vægten negativt.

Kategorier på sider:

Espressomaskiner Caffe latte Gode råd om kaffe Køkkenmaskiner Gode grunde til at drikke kaffe Kaffe diverse Sådan laver du pulverkaffe Cortado Vejen til frisk kaffe Kaffe Espresso Macchiato Kaffekapsler Kaffemaskiner Amerikano Kaffebønner Kaffemaskiner diverse Opbevaring af kaffe Dolce Gusto Cappuccino God kaffe på kaffemaskinen Cafe au lait Kaffekværne Kaffekander Elkedler Fakta om kaffe i Danmark Kampagnetilbud Myter om kaffe Kaffebønne Mad og drikke
 
 
 Du er her: Kaffebutik - Mad og drikke Kaffebutik - - Hvad er Kaffebutik en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.