Cappuccino
En cappuccino er en italiensk kaffedrik, der laves af espresso, skummet, varm mælk og et drys kakao. Espresso i bunden, derpå den varme, skummede mælk, og øverst evt. et drys af kakao, kanel eller muskatnød. Serveres typisk med rørsukker.

Forskellen på en Cappuccino og en Caffè latte (italiensk: "kaffe mælk") er dels, at den er mindre (deraf -ino endelsen), dels at en Caffè latte er mest bestående af varm mælk og kun med en anelse skum. Café au lait er generelt en stærkere udgave af Caffè latte, men det varierer alt efter stedet du får den serveret.

Versionen "Latte macchiato" ("plettet mælk") består originalt af et glas varmt mælk (uden skum) med en sjat kaffe i, som barista’en får ved at lade lidt vand køre gennem kaffemaskinen, altså en "gratis" kaffe - brygget på brugt kaffegrums - i varm mælk.

Kategorier på sider:

Kaffebønne Cappuccino Cortado Amerikano Cafe au lait Mad og drikke God kaffe på kaffemaskinen Myter om kaffe Kaffemaskiner diverse Kaffekværne Opbevaring af kaffe Fakta om kaffe i Danmark Kaffekapsler Køkkenmaskiner Kampagnetilbud Elkedler Kaffebønner Caffe latte Macchiato Dolce Gusto Espressomaskiner Gode råd om kaffe Kaffekander Kaffe diverse Sådan laver du pulverkaffe Kaffemaskiner Gode grunde til at drikke kaffe Espresso Vejen til frisk kaffe Kaffe
 
 
 Du er her: Kaffebutik - Mad og drikke Kaffebutik - - Hvad er Kaffebutik en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.